Nie ma się co rozpisywać. Wiadomo po co temat.
1. Podłapałem dziś kontakt, który mógł by umożliwić zorganizowanie zlotu w Bieszczadach. Okolice miejscowości Myczkowce. 1,5 ha prywatnego lasu. Strumyki w okolnicy. Parking też się znajdzie. No i co najważniejsze przychylność leśnych ludzi.
2. Drugi biegun. Jeżeli Pomorze to Kopek pomoże. Mam zapewnienia, że w dalszym ciągu swobodnie możemy korzystać z miejscówki ostatniego zlotu (okolice Goleniowa). Pojawił się też możliwość miejscówki bliżej Stetensztad.
Propozycje miejscówek na zloty
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
- Kopek
- Tytuł użytkownika: TRAMPek łikendowy
Ostatnio zmieniony 28 cze 2013, 04:52 przez Kopek, łącznie zmieniany 1 raz.
"Czasem- i mówię to zupełnie szczerze - żal mi, że nie wychowano mnie jak włóczęgi. Nie związanego z żadnym miejscem, obowiązkami i ludźmi.
www.kopsegrob.blogspot.com
www.kopsegrob.blogspot.com
no i chyba jako niezbyt dzika, ale pewna miejscówka jest moja działeczka a właściwie dwie 
1: jezioro Próba
2: łąka na brzegu sporego lasu Złoczew http://goo.gl/maps/1ZMjT (ten pasek bardziej zarośnięty)

1: jezioro Próba
2: łąka na brzegu sporego lasu Złoczew http://goo.gl/maps/1ZMjT (ten pasek bardziej zarośnięty)
- Marshall
- Gadu Gadu: 63140
- Tytuł użytkownika: f o t o g r a f
Zlot czy wypad w Bieszczady byłby dla mnie barrrdzo super interesujący, bo... Nie byłem w Bieszczadach!! 
Także Kopek - jestem ZA i podpisuję się obiewyma rencyma!!
Miejscówka Bubla super, przetestowana!

Także Kopek - jestem ZA i podpisuję się obiewyma rencyma!!

Miejscówka Bubla super, przetestowana!
Sent from my Baobab Tree. Marshall® | Adam Marczak
- rossi
- Tytuł użytkownika: łubudubu,łubudubu
Moim zdaniem to już są BieszczadyDoczu pisze:no ale z Myczkowców to w Bieszczady jeszcze kawałek jest

- Doczu
- Tytuł użytkownika: Litewski Cham
Wiesz... Twoim zdaniem mogą to być i Tatryrossi pisze:Moim zdaniem to już są Bieszczady

Oczywiście stosuje się pewne uproszczenia i na cały tamten rejon potocznie mówimy Bieszczady. Ja jednak nie piłem do regionu, a raczej do faktu, że aby pochodzić po Bieszczadach to niemały kawałek trzeba podjechać.