Łódzkie spotkania
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
- Kopek
- Tytuł użytkownika: TRAMPek łikendowy
Koledzy przez duże CHA. Jeżeli coś będzie bliżej mnie to może wpadnę. Ale do Skierniewic to ani dojazd mi w weekend nie leży, ani okoliczności a i może wyjazd w polskę się trafi.
"Czasem- i mówię to zupełnie szczerze - żal mi, że nie wychowano mnie jak włóczęgi. Nie związanego z żadnym miejscem, obowiązkami i ludźmi.
www.kopsegrob.blogspot.com
- Kopek
Wybieram się na jednodniówkę po Łógach. Lub w pobliżu miejscówka z poprzedniego zlotu w łódzkim. Sobota lub niedziela. Chętni?
"Czasem- i mówię to zupełnie szczerze - żal mi, że nie wychowano mnie jak włóczęgi. Nie związanego z żadnym miejscem, obowiązkami i ludźmi.
- Kopek
Nic straconego. Mobilizacja odwołana. Wpadł mi wyjazd w niedzielę. Zabieram ze sobą Grigora więc jakieś tam spotkanie się odbędzie .
- Kopek
Ja tak tylko zagaję. Zabrałem dziś w trasę Grigora. Okazało się strzałem w dziesiątkę. Do złożenia mieliśmy podest ze schodkami. Niby nic. Roboty na 0,5 godzin. Jednak spawacz schrzanił robotę i trzeba było improwizować. Kilometry się zrobiło. Po upierdliwym montowaniu schodków i barierek przyszedł czas na umiejscowienie kraty na ramie podestu. Okazało się, że nie pasuje. Grigor wpadł na pomysł zmontowania piłki z patyków i brzeszczota. Przyznam się, że byłem raczej sceptyczny. Piłka po kilku poprawkach okazała się jednak BARDZO pomocna. Na zdjęciu poniżej widać tylko ułamek tego co udało się nam nią uciąć. Dzięki Grigor za pomoc.
[center] [/center]
edyta: ubiegłeś mnie kolego
[center] [/center]
edyta: ubiegłeś mnie kolego
Polecam się na przyszłość Kopeczku, ludzkiś pan Na robocie (i przed) trochę nerwów, wiadomo, jednak na koniec się załapałem na niespodziewaną atrakcję, dobrze spędzony czas, oby częściej Co do Łagiewnik to się zacząłem bawić dziś z kumplem w opencaching, więc dodatkowa motywacja by iść i poszperać za skrzynkami
Prawdziwą porażką jest nie przegrać, lecz w ogóle nie podjąć walki.
Czołem, mam nadzieję że uda mi się w końcu wybrać na spacerek. Nocowałem w lesie już ale jeszcze nie miałem okazji w zacnym Waszym gronie. Pytanie takie moje małe. Na jaki wyszynk się szykować? Będę wdzięczny za info w tej materiiBubel pisze:Pany! może jaką nockę w Łagiewnikach zrobimy, co? Proponuję z soboty na niedzielę za tydzień. Ruszylibyście się w końcu pracoholicy!!
bierz jadło, bierz napitek, bierz menachę, bierz kojo i kawałek humoru oraz worek cierpliwości do bubla! Pamiętaj że zgodnie z pewnym porzekadłem "Bubla to się dopiero po 0,7 da znieść!"
na razie ja i Grigor idziemy- reszta to ć ule jakieś leniwe . Muszę wytestować nowy hamak w warunkach leśnych ;]
EDIT BY MOD: reszta to ć ule jakieś - po to jest zakaz przeklinania żeby go przestrzegać. I o to wszystkich proszę. Bo będzie jak w szkole - na czerwono.
na razie ja i Grigor idziemy- reszta to ć ule jakieś leniwe . Muszę wytestować nowy hamak w warunkach leśnych ;]
EDIT BY MOD: reszta to ć ule jakieś - po to jest zakaz przeklinania żeby go przestrzegać. I o to wszystkich proszę. Bo będzie jak w szkole - na czerwono.
Ostatnio zmieniony 26 mar 2014, 08:38 przez Bubel, łącznie zmieniany 2 razy.