Spoko, ja niemal do ostatniej chwili pewna nie będę. Uzależniam to po części od zdania - lub nie zdania na prawko, bo jak będę musiała zapłacić kolejne 140zł na egzamin, to siłą rzeczy pójdzie to z budżetu przeznaczonego na wypad.lukas123z pisze:Ja bym się na to pisał, jeśli zjawię się na zlocie, bo na razie niestety nie jestem pewien na 100% :-/ Jak będę pewien to potwierdzę. A i jeszcze Lxyr by się przeszedł również
Ale mam nadzieję, że zdam
Także liczę na ostateczne potwierdzenie bądź nie do 08.10, żebym po prostu wiedziała, czy mamy się szukać Wcześniej na zaś obgadamy jakieś tam szczegóły, jeśli do niemal ostatniej chwili będzie nadzieja, że wypad wypali.
Qazimodo, śledziłam wasze rozmowy więc wiem, że macie nieco inne plany odnośnie dnia startu. Dlatego też nie chcę się jakoś zgadywać, tym bardziej, że pewna wypadu nie jestem, ale nie wykluczam minięcia się, lub dołączenia na którymś etapie do Was na szlaku, jeśli by się miały pokrywać W każdym razie, jeśli nie macie nic przeciwko, będę prosić o nr tel na PW, żeby ewentualnie się na trasie porozumieć :]
Precel - spoko, wtrącaj się Ja start od Kowar, jak mówiłam, przewidywałam ze względu na kolegę, bo zostawiłby sobie tam od razu auto. No i przynajmniej mogłabym liczyć na kawałek podwózki na miejsce startu Ale tak patrzę na mapę, że start z Marciszowa też by głupi nie był, zahaczyłabym i tak o te kolorowe jeziorka, a i nieco mniej km dreptanego by wyszło. Sprawdzę sobie w ogóle dojazd, jakie będę mieć połączenia, i przemyślę.