Rzucić wszystko i...miejscówka z lasem do wynajęcia
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
- Mazazel
- Gadu Gadu: 9008350
Rzucić wszystko i...miejscówka z lasem do wynajęcia
"Ze wzgledu na nasz staly pobyt poza granicami Polski szukamych milosnikow spokoju i przyrody , ktorzy chcieli by korzystac bez oplat czynszowych ( tylko prad i podatek od nieruchomosci tak jak wywoz smieci i telefon ) z naszego domku w poblizu Tarnowa ( Ryglice ). Dom jest caloletni w dobrym stanie ( male roboty remontowe wedle uznania ). Polozony na pieknej dzialce z wlasnym lasem o powiezchni 3 ha. Chcemy dom uchronic przed zniszczeniem. Wynajmujacy otrzyma odpowiednia dlugoletnia umowe najmu. Oczywiscie jest tez mozliwosc wykupu na raty . Dlugosc terminu splaty do ustalenia. Informacje pod dariuszolszynski@wp.pl lub 0034646168252. Jezeli nie dla was to moze znacie inne chetne osoby."
Wow wow wow. Szukam takich okazji. A jak je znajduję, to jest milion 'ale...'Ktoś bardziej zdecydowany myślę, że nie będzie żałował!
zlotykon.pl
- Apo
- Gadu Gadu: 3099476
- Tytuł użytkownika: WATAHA Z POPRAWCZAKA
Info z 28 października 2014 - może już być po ptakach 
"Dziekuje wszystkim za przeslanie postu do znajomych. Na dzien dzisiejszy otrzymalem okolo 200 zapytan. Wiec prosze narazie zaprzestac dalszych. Nie jestem w stanie na wszystkie odpowiedziec. Mam na razie wystarczajaco chetnych. Jezeli by sie cos zmienilo to napisze"

"Dziekuje wszystkim za przeslanie postu do znajomych. Na dzien dzisiejszy otrzymalem okolo 200 zapytan. Wiec prosze narazie zaprzestac dalszych. Nie jestem w stanie na wszystkie odpowiedziec. Mam na razie wystarczajaco chetnych. Jezeli by sie cos zmienilo to napisze"
look deep into nature and then you will understand everything better
I've got the power to fly into the wind, the power to be free to die and live again. This power's like fire, fire loves to burn!
I've got the power to fly into the wind, the power to be free to die and live again. This power's like fire, fire loves to burn!