Dolnośląskie Biforki
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
- Dźwiedź
- Tytuł użytkownika: brat cebka
Ja wstępnie planowałem dosiąść się do tego co wyjedzie z Wrocławia o 9.11, i u mnie jest o 10.28
( ten wcześniejszy jest u mnie o takiej godzinie że musiłbym się zrywać przed 6-tą by na niego biec ).
Więc jeżeli chłopaki nie zdążą na ten o 9.11 z Wrocka to spotkamy się z nimi gdzieś na miejscu lub po drodze w lesie* , przecież nie będziesz kwitła na dworcu do 11 bo miejscowi bezdomni wezmą Cię za swojego
* - czytaj jakaś knajpa
( ten wcześniejszy jest u mnie o takiej godzinie że musiłbym się zrywać przed 6-tą by na niego biec ).
Więc jeżeli chłopaki nie zdążą na ten o 9.11 z Wrocka to spotkamy się z nimi gdzieś na miejscu lub po drodze w lesie* , przecież nie będziesz kwitła na dworcu do 11 bo miejscowi bezdomni wezmą Cię za swojego
* - czytaj jakaś knajpa
BUK, HUMOR i DZICZYZNA
Pasiek bierze chili bo Seba przywiózł z Japonii i wasabi więc w planach gulaszowe(oj będzie piekło...)
Plan zaopatrzeniowy w dino Janowice mięsiwa, trunków wszelakich tudzież innych dóbr konsumpcyjnych wielce zacny jest...
Plan zaopatrzeniowy w dino Janowice mięsiwa, trunków wszelakich tudzież innych dóbr konsumpcyjnych wielce zacny jest...
oj takDźwiedź pisze:Pomyślimy w Janowicach
Co nas nie zabije... to wzmocni nasze drinki.
-
- Tytuł użytkownika: SusidCorrre
- Tytuł użytkownika: brat cebka
SusidCorrre, - a możeby tak się najpierw przedstawić w dziale " Jestem nowy i witam się"
Dla zaineresowanych - w tem weekend fajna impreza i Izerbjdżanie ( czyt. Góry Izerskie ) - doroczna impreza w Orlu. Zasadniczo dla miłośników nart biegowych ( nie wiem czemu sie tak nazywają - nigdy na tym nie biegłem ) ale każdy będzie miał tam coś dla siebie.
link do informacji :
Dla zaineresowanych - w tem weekend fajna impreza i Izerbjdżanie ( czyt. Góry Izerskie ) - doroczna impreza w Orlu. Zasadniczo dla miłośników nart biegowych ( nie wiem czemu sie tak nazywają - nigdy na tym nie biegłem ) ale każdy będzie miał tam coś dla siebie.
link do informacji :
BUK, HUMOR i DZICZYZNA
Ktoś ma ochotę na dolnośląski wypad terenowy 5-7 czerwca (okolice Wrocka)?
Termin zmieniony na prośbę Precla
Termin zmieniony na prośbę Precla
Ostatnio zmieniony 02 cze 2015, 09:10 przez Precel, łącznie zmieniany 1 raz.
Co nas nie zabije... to wzmocni nasze drinki.