Nida 2: Dolina Żywiołów
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Nida 2: Dolina Żywiołów
Kontynuacja Survivalu Nida!
Wiem, że na tym forum mieliście do tego niezbyt pozytywne podejście, ale mimo wszystko wrzucam odcinki, może kogoś to zainteresuje albo po prostu będzie oglądał
Nida 2: Dolina Żywiołów - Odcinek 1 "Nowy lider - część 1"
Nida 2 - Odcinek 1 "Nowy lider - część 1"
Wstępne zapisy na 3 edycję: LINK
Zachęcam również do polubienia, obserwowania i subskrypcji:
Facebook
YouTube
Twitter
Pozdrawiam
Wiem, że na tym forum mieliście do tego niezbyt pozytywne podejście, ale mimo wszystko wrzucam odcinki, może kogoś to zainteresuje albo po prostu będzie oglądał
Nida 2: Dolina Żywiołów - Odcinek 1 "Nowy lider - część 1"
Nida 2 - Odcinek 1 "Nowy lider - część 1"
Wstępne zapisy na 3 edycję: LINK
YouTube
Pozdrawiam
- kamykus
- Tytuł użytkownika: Leśny Dziad
Na prawdę podziwiam... Że po stworzeniu takiego gówna, macie chęć na organizowanie drugiego i jeszcze się tym chwalić.
Ostatnio zmieniony 13 lut 2015, 22:20 przez kamykus, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie cierpię mojego rozdwojenia jaźni, jest świetne"
Nida 2 - Odcinek 2 "Nowy lider - część 2"
Polecam zmienienie jakości na najlepszą
Forum "tematyczne" gdzie między innymi wypowiadają się uczestnicy oraz fani programu:
Castaways.czo.pl
Facebook
YouTube
Twitter
Forum "tematyczne" gdzie między innymi wypowiadają się uczestnicy oraz fani programu:
Castaways.czo.pl
YouTube
- Kopek
- Tytuł użytkownika: TRAMPek łikendowy
Nie ten dział. Do działu Humor trzeba to przenieść.
"Czasem- i mówię to zupełnie szczerze - żal mi, że nie wychowano mnie jak włóczęgi. Nie związanego z żadnym miejscem, obowiązkami i ludźmi.
www.kopsegrob.blogspot.com
-
- Gadu Gadu: 12477511
- Tytuł użytkownika: Błotny Łazęga
Produkcja tego powinna być wstrzymana najpóźniej po pierwszym programie. Najgorsza z ewentualności, że to trwa i reżyser to tu upowszechnia. Tak jak proponuje kolego Bubel temat moglinikowy.
A propos znowu zacznie się kolejna edycja a autor nie wyrobi się z odcinkami by udostępnić wszystkie przed nowym sezonem w sieci trochę wstyd chyba. Oczywiście wielkie nie da reklamy tego programu tutaj. Dziękuje. DObranoc.
A propos znowu zacznie się kolejna edycja a autor nie wyrobi się z odcinkami by udostępnić wszystkie przed nowym sezonem w sieci trochę wstyd chyba. Oczywiście wielkie nie da reklamy tego programu tutaj. Dziękuje. DObranoc.
- Młody
- Gadu Gadu: 9281692
Dźwiedziu a Ty co myślisz skusiłbyś się na odrobinę szaleństwa :diabel2:
Forum to nie agencja towarzyska-NIE DOGODZIMY KAŻDEMU !
Życie należy przeżyć tak, aby gołębie przelatujące nad Twoim grobem zesrały się z wrażenia.
https://www.fasttrans.com.pl/
Życie należy przeżyć tak, aby gołębie przelatujące nad Twoim grobem zesrały się z wrażenia.
https://www.fasttrans.com.pl/
- Kopek
"Czasem- i mówię to zupełnie szczerze - żal mi, że nie wychowano mnie jak włóczęgi. Nie związanego z żadnym miejscem, obowiązkami i ludźmi.
- Kopek
- Dźwiedź
- Tytuł użytkownika: brat cebka
Pomysł już był w zeszłym roku, ale doszliśmy do wniosku że organizator by sie przy nas wykończył psychicznie.Kopek pisze:A może się zapiszemy .
Bubel - Dla nas z Kopkiem nie ma że nie ma :diabel2:
Na pierwszą edycję też przeszmuglowałem całą manierkę cytrynówki - z tym że byłem na tyle grzeczny i trzymałem ją na czarną godzinę, że użyłem jej dopiero jak już mnie "wygłosowali" i zgodnie z regulaminem - mogłem.
Z tą cytrynówka też jest specyficzna historia :
Jak odpadł kolejny chłopina ( tęczowy chłopiec ) to złapał lekkiego doła więc jako dobra dusza wyciągnąłem bukłak ( 0,75 l ) cytrynówki i puściłem w koło przy ognisku by pocieszyć człowieka jak i poprawić ogólny nastrój.
Następnego dnia chłopaki byli w wiosce i nabyli flaszkę ( gdyby powiedzieli że się wybieraja to też bym chętnie coś nabył ), przy wieczornej wspólnej nasiadówce wyciągneli butelczynę, dwa kielonki i rozlali ją pomiędzy siebie nie częstując nikogo. :-/
Ot taki charakter.
BUK, HUMOR i DZICZYZNA
Dźwiedziu, szczerze mówiąc ja o takiej sytuacji nie pamiętam, chyba, mnie przy tym raczej nie było? Akurat nie można powiedzieć, żebym czegoś żałował uczestnikom, oczywiście tym, którzy odpadli Zresztą, umówmy się nie było tak źle ;P Jakieś wspomnienie zawsze jest Np i nazwę zmieniłem na samo NIDA! nie ma już Survivalu, żeby nie zmyliło Was
Nie wszystkim to się musi podobać, ja robię to dla zabawy i mnie to bawi. Zdaję sobie sprawę, że Was prawdziwych survivalowców to może razić, ale przecież nie każę Wam tego ani oglądać ani tam jechać Bez spiny Panowie.
No i 3 odcinek przy okazji
Nida 2 - Odcinek 3 "Gra o Tron"
Castaways.czo.pl
Facebook
YouTube
Twitter
Nie wszystkim to się musi podobać, ja robię to dla zabawy i mnie to bawi. Zdaję sobie sprawę, że Was prawdziwych survivalowców to może razić, ale przecież nie każę Wam tego ani oglądać ani tam jechać Bez spiny Panowie.
No i 3 odcinek przy okazji
Nida 2 - Odcinek 3 "Gra o Tron"
Castaways.czo.pl
YouTube
- Kopek
Racja. Temat do ignorowanych leci.Stach pisze:Nie wszystkim to się musi podobać,
Nida 2 - Odcinek 4 "No i tak to jest"
Castaways.czo.pl
Wstępne zapisy na 3 edycję:
http://www.castaways.czo.pl/topics7/643.htm#7070
Facebook
YouTube
Twitter
Castaways.czo.pl
Wstępne zapisy na 3 edycję:
http://www.castaways.czo.pl/topics7/643.htm#7070
YouTube
- GawroN
- Gadu Gadu: 1519631
- Tytuł użytkownika: Szczupły blondyn
Jedno muszę Ci przyznać Stach, dobry z Ciebie zawodnik - na przekór wszystkim i tak robisz swoje.
Całe życie z wariatami
Forumowa Facebookowa Grupa Szturmowa: https://www.facebook.com/groups/160111940703089/
Co trzeba zrobić aby przyłączyć się do naszej grupy na FB - OPIS
Forumowa Facebookowa Grupa Szturmowa: https://www.facebook.com/groups/160111940703089/
Co trzeba zrobić aby przyłączyć się do naszej grupy na FB - OPIS
- lukas123z
- Gadu Gadu: 22373155
Haha, włączyłem pierwszy odcinek na pół minuty a tam takie coś: "Michnik ma zalążki na mini Dźwiedzia, znaczy jest dużo lepszy od niego, sympatyczniejszy wiadomo, ale generalnie wyrasta na takiego lidera". Naprawdę muszę to częściej oglądać bo dawno już nie wybuchłem takim śmiechem Uczestnicy będą później pewnie wnuki Dźwiedziem straszyć
- Kapitan Apteka
- Tytuł użytkownika: kundelbury
Moi drodzy, przepraszam za off, ale przy okazji zachęcam wszystkich do spływu Nidą. Zarówno Biała, jak i Czarna w początkowych odcinkach jest jedną z najpiękniejszych polskich rzek. Jest czysto, zielono i pięknie. Najlepiej znaleźć na to kilka dni w tygodniu, wtedy mamy szansę nie spotkać na rzece zorganizowanych spływów.
pięknie pozdrawiam
KA
pięknie pozdrawiam
KA
„Maszerować to prześcignąć własny cień. To móc wyprzedzić samego siebie, pozdrawiając się uprzejmie."
https://plus.google.com/photos/10564546 ... qIusitLKOQ
https://plus.google.com/photos/10564546 ... qIusitLKOQ