Przygotowanie kury i królika
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
- Rzez
- Gadu Gadu: 2437677
- Tytuł użytkownika: F&L
Przygotowanie kury i królika
Hej
W celach instruktażowych.
Polecam całą serię, całkiem ciekawie przedstawia tamtejszą rzeczywistość. Taka brytyjska "Kawaleria powietrzna".
W celach instruktażowych.
Polecam całą serię, całkiem ciekawie przedstawia tamtejszą rzeczywistość. Taka brytyjska "Kawaleria powietrzna".
Brutalne ? Ludzie. To się dzieje w każdym normalnym gospodarstwie prawie codziennie. To normalny sposób zabijania kur i królików. Jak to kiedyś widziałem pierwszy raz też myślałem, że to takie straszne. Na tym filmie to oni są uduchowieni bo gadają do tych zwierząt i głaszczą. To niecodzienne. Żaden rolnik nie gada do królików i kur. W łeb i do gara.
- wojtekzerek
- Gadu Gadu: 4865584
- Administrator
- Gadu Gadu: 1743064
Hmm, to szkolenie to nie tylko 'przygotuj sobie kolację' ale bardziej 'zabij kolację gołymi rękoma' dla tego też humanitaryzm zszedł na dalszy plan.
"...wszystkie koty z pyszczkami, które wyglądają, jakby ktoś wkręcił je w imadło, a potem wielokrotnie walił młotkiem owiniętym skarpetą, są Prawdziwmi kotami."
-
- Tytuł użytkownika: DD Hammocks
- Kontakt:
- wojtekzerek
- Gadu Gadu: 4865584
Chyba, że wychodzimy z założenia, że samo zabijanie zwierząt jest niehumanitarne Ale w przypadku kur czy królików to chyba błąd.
edit:
Heh, ten sposób zabijania kury patykiem jest też pokazany u Raya Mearsa (Extreme Survival, s2e4 - Military Survival), właśnie przyuważyłem
edit:
Heh, ten sposób zabijania kury patykiem jest też pokazany u Raya Mearsa (Extreme Survival, s2e4 - Military Survival), właśnie przyuważyłem
Carry less by knowing more.