Czy ktoś z was miał lub ma ten nożyk?
Jest to mniejsza wersja huntera i tańsza

Wiem, że mogłem na knives ale tam to wogule jest młyn.
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
W 100% popieram kolegę. EKA ma lepszą stal i swój klimat. Do tego ma dość grubą, pękatą rękojeść. To doskonały nóż choć bardzo maleńkiMichal N pisze:Ja również nie miałem okazji posiadać ani choć obejrzeć tego noża, ale może warto zainwestować dodatkowo kilkadziesiąt PLN-ów i kupić nóż myśliwski EKA JOF7
http://www.allegro.pl/item849787781_pie ... _jof7.html
Długość ostrza taka sama, do tego drewniana rękojeść no i ten wyglądWydaje mi się, że EKA jest bardziej funkcjonalny i wytrzymały.
Dodam, że jak Mikołaj będzie łaskawy, a wierzę w niego, to pod choinką znajdę.
Fajny, tyle że trochę drogi ;/Michal N pisze:Ja również nie miałem okazji posiadać ani choć obejrzeć tego noża, ale może warto zainwestować dodatkowo kilkadziesiąt PLN-ów i kupić nóż myśliwski EKA JOF7
http://www.allegro.pl/item849787781_pie ... _jof7.html
Długość ostrza taka sama, do tego drewniana rękojeść no i ten wyglądWydaje mi się, że EKA jest bardziej funkcjonalny i wytrzymały.
Dodam, że jak Mikołaj będzie łaskawy, a wierzę w niego, to pod choinką znajdę.
Długo się łamałem i w końcu się przełamałem.dekster-11 pisze:A taki folder do 180 zł jaki byście polecili?
Sprawiłeś, że brzmi to jak wada, a nie spełnienie podstawowej funkcji noża.tomasz pisze:oprocz ciecia innych zastosowan dla niego nie widze
<Patrzy na Vicka Huntsmana, patrzy na post Frediego. Patrzy na Vicka Huntsmana. Patrzy na post Frediego.Fredi pisze:te dzisiejsze pokolenie...nie dość, że telefon dzwoni to jeszcze musi odtwarzać muzyke, filmy, posiadać gps, mnóstwo gier, przeglądarke internetu........ zaczynacie się tak samo zachowywać przy wyborze noża
Ładny skandynaw pasuje zawsze i wszędzie.Fredi pisze:Jedynie to na miasto nie bardzo - w ogóle co to za myśl, aby rozpatrywać stałe ostrze na warunki cywilizowane....ani to eleganckie, ani wygodne.
Składane noże z kilkoma ostrzami cenili już traperzy, a to kilka pokoleń wsteczFredi pisze:te dzisiejsze pokolenie...nie dość, że telefon dzwoni to jeszcze musi odtwarzać muzyke, filmy, posiadać gps, mnóstwo gier, przeglądarke internetu........ zaczynacie się tak samo zachowywać przy wyborze noża