Szkoła
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Szkoła
Nie wiedziałem gdzie umieścić temat i postanowiłem to zrobić w Poradach
Poszukuje od pewnego czasu ponadgimnazjalnej szkoły wojskowej. Może to być publiczna a może być i niepubliczna szkoła, ale musi być w niej internat. Jeśli chodzi o lokalizacje to województwo mazowieckie i okolice. Najlepiej aby też jakiś poziom w niej był ale nie mówcie mi o szkole orląt w dęblinie bo to jest poza moje możliwości Dziękował bym za wszelaką pomoc
(W googlach szukałem, pare znalazłem, wysłałem emaile ale szukam dalej. Mam nadzieje że pomożecie)
Poszukuje od pewnego czasu ponadgimnazjalnej szkoły wojskowej. Może to być publiczna a może być i niepubliczna szkoła, ale musi być w niej internat. Jeśli chodzi o lokalizacje to województwo mazowieckie i okolice. Najlepiej aby też jakiś poziom w niej był ale nie mówcie mi o szkole orląt w dęblinie bo to jest poza moje możliwości Dziękował bym za wszelaką pomoc
(W googlach szukałem, pare znalazłem, wysłałem emaile ale szukam dalej. Mam nadzieje że pomożecie)
- Parthagas
- Tytuł użytkownika: kumpel staffików
Wiem, że w Płońsku jest i, póki co, cieszy się renomą.
"Mężczyzna musi mieć nałogi, najlepiej wyszukane, w przeciwnym wypadku nie ma się z czego wyzwalać."
http://prymitywnetechnikiprzetrwania.blogspot.com/
http://prymitywnetechnikiprzetrwania.blogspot.com/
Żbik, Nieprawda W mojej szkole a chodzę do LO z wojskowością w II kl dostaje się certyfikat wojskowy który daje ci "+" jesli chcesz isc do wojska.
Kilku moich kumpli którzy skonczyli tą szkołę niezle skorzystali na tym.
Kilku moich kumpli którzy skonczyli tą szkołę niezle skorzystali na tym.
Najbardziej lubię rozmawiać sam ze sobą. Oszczędzam w ten sposób czas i unikam kłótni.
- Rojek
- Tytuł użytkownika: PISS
A no nic.. Mam taki i mogę sobie podetrzeć nim dupę...mgr_scout pisze:TD, a co realnie i formalnie daje ten certyfikat, poza enigmatycznym "+"?
Dawno to było.... Ale naobiecywali nam właśnie jakieś +, które później zamieniły się w -... Gdyż na uczelniach wojskowych respektowali bardziej przedmioty techniczne. Czyli najlepiej pójść na jakiś profil mat- inf. Lub fizyczny..
Potrzebuję tylko wolności
Nie musisz być pilotem. Możesz być mechanikiem na lotnisku ;p Aby pojść do Dęblina potrzebne są nie tyle dobre oceny co jeszcze doskonale przygotowane fizycznie i psychiczne. Wiem że trzeba być bardzo zdrowym i bardzo wysportowanym a do tego mieć sr ocen co najmniej 4.75
teraz mam 3 opcje : Tymbark, Liceum Akademickie Korpusu Kadetów albo liceum w okolicy mojej na profilu bio-chem. ale chyba wybiore to zwykle liceum a potem sie aby na WAT do warszawy udeży
teraz mam 3 opcje : Tymbark, Liceum Akademickie Korpusu Kadetów albo liceum w okolicy mojej na profilu bio-chem. ale chyba wybiore to zwykle liceum a potem sie aby na WAT do warszawy udeży
Ostatnio zmieniony 18 mar 2010, 08:19 przez Żbik, łącznie zmieniany 1 raz.
- Rojek
- Tytuł użytkownika: PISS
I powiem ci z własnego doświadczenia ,że zrobisz dobrze...Żbik pisze:Nie musisz być pilotem. Możesz być mechanikiem na lotnisku ;p Aby pojść do Dęblina potrzebne są nie tyle dobre oceny co jeszcze doskonale przygotowane fizycznie i psychoczne. Wiem że trzeba być bardzo zdrowym i bardzo wysportowanym a do tego mieć sr ocen co najmniej 4.75
Potrzebuję tylko wolności