Potrzebuję waszej pomocy!
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
- mwitek
- Gadu Gadu: 4861234
- Tytuł użytkownika: HopsasaDoLasa
Potrzebuję waszej pomocy!
Witajcie,
Ten temat ma charakter czysto komercyjny
Mianowicie, zacząłem korzystać z Dropboxa, dla mnie rewelacja, wreszcie nie gubię plików przenosząc między komputerami i mam porządek w plikach "pracowych" a że pracuje na kilku komputerach w zależności co i jak się tam poukłada to jest to dla mnie zbawienie.
I tu prośba do was!
Opieram się na darmowym koncie które wyjściowo ma 2gb pojemności. Pojemność tę można zwiększyć poprzez zapraszanie innych użytkowników.
Proszę więc was wszystkich i każdego z osobna o założenie konta dropbox z mojego polecenia.
Dla was to 5 minut a dla mnie większa funkcjonalność i wygoda, poza tym pewnie nie jednemu z was przypadnie do gustu ten programik.
Więc tak proszę każdego kto zdecyduje się pomóc o kliknięcie w link
http://www.dropbox.com/referrals/NTExNzUxNTM4OQ
Następnie trzeba przejść proces rejestracji na stronie- króciutki, zainstalować programik- ściąganie zacznie się automatycznie, i w programie wybrać opcję, że posiada się już konto dropbox, wpisać email i hasło podane przy rejestracji i tylko klikać dalej dalej dalej. I gotowe!
Potem jak się okaże nieprzydatny wam, to możecie po prostu odinstalować i zapomnieć
Dziękuję z góry!
Dziękuję bardzo wszystkim, którzy założyli konto z mojego polecenia!
Osiągnąłem już max darmowej przestrzeni, więc jeśli ktoś z was potrzebuje, to może niech wrzuci swój link referencyjny by za jego pomocą zwiększyć swój limit.
Ten temat ma charakter czysto komercyjny
Mianowicie, zacząłem korzystać z Dropboxa, dla mnie rewelacja, wreszcie nie gubię plików przenosząc między komputerami i mam porządek w plikach "pracowych" a że pracuje na kilku komputerach w zależności co i jak się tam poukłada to jest to dla mnie zbawienie.
I tu prośba do was!
Opieram się na darmowym koncie które wyjściowo ma 2gb pojemności. Pojemność tę można zwiększyć poprzez zapraszanie innych użytkowników.
Proszę więc was wszystkich i każdego z osobna o założenie konta dropbox z mojego polecenia.
Dla was to 5 minut a dla mnie większa funkcjonalność i wygoda, poza tym pewnie nie jednemu z was przypadnie do gustu ten programik.
Więc tak proszę każdego kto zdecyduje się pomóc o kliknięcie w link
http://www.dropbox.com/referrals/NTExNzUxNTM4OQ
Następnie trzeba przejść proces rejestracji na stronie- króciutki, zainstalować programik- ściąganie zacznie się automatycznie, i w programie wybrać opcję, że posiada się już konto dropbox, wpisać email i hasło podane przy rejestracji i tylko klikać dalej dalej dalej. I gotowe!
Potem jak się okaże nieprzydatny wam, to możecie po prostu odinstalować i zapomnieć
Dziękuję z góry!
Dziękuję bardzo wszystkim, którzy założyli konto z mojego polecenia!
Osiągnąłem już max darmowej przestrzeni, więc jeśli ktoś z was potrzebuje, to może niech wrzuci swój link referencyjny by za jego pomocą zwiększyć swój limit.
Ostatnio zmieniony 10 paź 2010, 20:08 przez mwitek, łącznie zmieniany 1 raz.
- puchalsw
- Tytuł użytkownika: Skandynawski Oprawca
Jak napisałem w ShoutBox'ie, rozwiązanie to jest rewelacyjne. Pomógł bym, jednak jestem już zarejestrowany. Odkąd mam Dropbox'a, rzadziej noszę laptopa do domu. Zanim przebiję się przez korki, moje pliki już na mnie czekają na kompie domowym.
Na starcie dostaje się chyba 2GB za darmo. Polecam!
Na starcie dostaje się chyba 2GB za darmo. Polecam!
F..k it, I'll Do It Myself!
- puchalsw
Fajna, fajna. W normalnych okolicznościach, staram się unikać reklamowania komercyjnych produktów, ale dropbox jest naprawdę praktyczny.
No i te 2GB za darmochę.
Jak ktoś ma spartphona z Androidem, blackberry, lub iphona, to też może mieć kopie tych folderów na swoim telefonie. A to już wystrzeliwuje z butów.
mwitek, - nazbierałeś już sobie te dodatkowe 2GB za rejestracje?
No i te 2GB za darmochę.
Jak ktoś ma spartphona z Androidem, blackberry, lub iphona, to też może mieć kopie tych folderów na swoim telefonie. A to już wystrzeliwuje z butów.
mwitek, - nazbierałeś już sobie te dodatkowe 2GB za rejestracje?
- Parthagas
- Tytuł użytkownika: kumpel staffików
"Mężczyzna musi mieć nałogi, najlepiej wyszukane, w przeciwnym wypadku nie ma się z czego wyzwalać."
http://prymitywnetechnikiprzetrwania.blogspot.com/
http://prymitywnetechnikiprzetrwania.blogspot.com/
-
Grupowe Konto Reconnetu.
Wtedy do strefy publicznej, można by wrzucać różne materiały, turtoriale, instruktarze, etc.
Problem tylko w tym, że ja nigdy nie korzystałem z folderów publicznych. Masz doświadczenie?
Ja po prostu trzymam swoje zasoby na folderach prywatnych, które automatycznie replikują mi się pomiędzy PC domowym, laptopem i netbookiem.
Przedyskutujmy to, a nuż temat okaże się wart uwagi.
Pozdrawiam
Puchal
Grupowe Konto Reconnetu.
Wtedy do strefy publicznej, można by wrzucać różne materiały, turtoriale, instruktarze, etc.
Problem tylko w tym, że ja nigdy nie korzystałem z folderów publicznych. Masz doświadczenie?
Ja po prostu trzymam swoje zasoby na folderach prywatnych, które automatycznie replikują mi się pomiędzy PC domowym, laptopem i netbookiem.
Przedyskutujmy to, a nuż temat okaże się wart uwagi.
Pozdrawiam
Puchal
- mwitek
- Gadu Gadu: 4861234
- Tytuł użytkownika: HopsasaDoLasa
Sprawa jest prościutka,
Zakładasz folder u siebie który to udostępniasz (share folder) przyjmijmy nazwę RECONNET innym po emailu.
Po udostępnieniu folderu np. mnie, ja odbieram wiadomość klikam i już ściąga się do mnie folder i zawartość
Od tego momentu mamy ten sam folder w dropboxie- RECONNET który nam się aktualizuje online- ja coś wrzucam- to ściąga się automatem do ciebie i odwrotnie - działa to tak samo jak z danymi między komputerami jednego użytkownika.
Każda z osób którą zaprosisz do współtworzenia folderu będzie miała go u siebie, i będzie mogła do niego dorzucać.
Mam nadzieję, ze wytłumaczyłem w miarę jasno.
Podaj mi maila- stworzę folder reconetowy i wyślę ci zaproszenie- sam zobaczysz jak to działa.
Wydaje mi się także, że potem już każdy może zapraszać nie tylko założyciel folderu.
Sądze, że po przyjęciu kilku prostych zasad jest to bardzo dobry pomyasł.
Proponuję także (choć wszystko wyjdzie w praniu) założyć osobny temat na ten temat w którym będziemy kontrolować "życie" naszego folderu.
Zaraz się zajmę przygotowaniem samego folderu i jakąś przykładową wrzutką.
Zakładasz folder u siebie który to udostępniasz (share folder) przyjmijmy nazwę RECONNET innym po emailu.
Po udostępnieniu folderu np. mnie, ja odbieram wiadomość klikam i już ściąga się do mnie folder i zawartość
Od tego momentu mamy ten sam folder w dropboxie- RECONNET który nam się aktualizuje online- ja coś wrzucam- to ściąga się automatem do ciebie i odwrotnie - działa to tak samo jak z danymi między komputerami jednego użytkownika.
Każda z osób którą zaprosisz do współtworzenia folderu będzie miała go u siebie, i będzie mogła do niego dorzucać.
Mam nadzieję, ze wytłumaczyłem w miarę jasno.
Podaj mi maila- stworzę folder reconetowy i wyślę ci zaproszenie- sam zobaczysz jak to działa.
Wydaje mi się także, że potem już każdy może zapraszać nie tylko założyciel folderu.
Sądze, że po przyjęciu kilku prostych zasad jest to bardzo dobry pomyasł.
Proponuję także (choć wszystko wyjdzie w praniu) założyć osobny temat na ten temat w którym będziemy kontrolować "życie" naszego folderu.
Zaraz się zajmę przygotowaniem samego folderu i jakąś przykładową wrzutką.