Latarka kinetyczna
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Latarka kinetyczna
Znalazłem na zombie forum opis latarki kinetycznej. Nie wiecie gdzie można taką kupić, może znacie jakieś bardziej wytrzymałe latarki taktyczne tego typu? Myślę, że tego typu gadżet może się przydać!
- hejtyniety
- Tytuł użytkownika: Warsztat 77 Katowcie
Zamiast tych latarek kinetycznych poleciłbym bardziej klasyczne na dynamo. Bardzo fajnej jakości są w Decathlonie, do tego nie drogie
Tu masz opis mojego autorstwa
W telegraficznym skrócie: Małe, trwałe, lekkie i tanie. Nic tylko brać
Tu masz opis mojego autorstwa
W telegraficznym skrócie: Małe, trwałe, lekkie i tanie. Nic tylko brać
Śląskie Knifesession - każdy pierwszy czwartek miesiąca w barze Dixie w Katowicach, start 17.00
- wolfshadow
- Tytuł użytkownika: tuptuś leśny
- hejtyniety
bo to przecież moje posty są W każdym razie uważam, że ta latareczka to troszkę więcej niż tylko gadżet. Jeszcze parę lat temu taka ilość światła z latarki była czymś trudnym do osiągnięcia w tych pieniążkach, a już na pewno w 100% wystarczająca do normalnego użytku Wiadomo, że szperacz nigdy z tego nie będzie, ale do czytania mapy, praco obozowych, czy krzątania się w namiocie nie potrzeba nic więcej!
Śląskie Knifesession - każdy pierwszy czwartek miesiąca w barze Dixie w Katowicach, start 17.00
- Offtime
- Tytuł użytkownika: niedzielny harcerzyk
A czemuś HejTyTego nie przytargał wczoraj? Ja bym to sobie chętnie obejrzałhejtyniety pisze:bo to przecież moje posty są W każdym razie uważam, że ta latareczka to troszkę więcej niż tylko gadżet. Jeszcze parę lat temu taka ilość światła z latarki była czymś trudnym do osiągnięcia w tych pieniążkach, a już na pewno w 100% wystarczająca do normalnego użytku Wiadomo, że szperacz nigdy z tego nie będzie, ale do czytania mapy, praco obozowych, czy krzątania się w namiocie nie potrzeba nic więcej!
Moja kolekcja militariów
Casual Survival Blog
Forum internetowe nie służy dyskusji, co najwyżej wymianie poglądów.
- hejtyniety
Była zakupiona we Francji, manual po ichniejszemu, języku którego ni w ząb nie rozumiem:) Generalnie dbam o akumulatory i wszystkie jakie mam czasem rozładowuję i ładuję, ale o latarce całkiem zapomniałem po prostu:(hejtyniety pisze:w instrukcji obsługi ( ) tych latareczek jest wyraźnie napisane, że aby nie padła to trzeba raz na miesiąc (albo kwartał - nie pamiętam teraz) zakręcić przez 3 minuty. O taki urok akumulatorów