moja kolej na przywitanie
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
- Abscessus Perianalis
- Gadu Gadu: 1505060
- Tytuł użytkownika: Dziki Dzik
rob30, hosta sprawdziłem od razu i miejsce zamieszkania koleżanki nijak się ima do miejsc z których pisywał nasz osławiony Jellow.
Wydaje mi się, że przeprowadzka do innego miasta i zakup stałego łącza, to troszkę za wiele roboty, jak na kolejny żart tego pana..
Yellowstone, nie znalazłaś, bo tamten był pisany przez 'J'.
Wydaje mi się, że przeprowadzka do innego miasta i zakup stałego łącza, to troszkę za wiele roboty, jak na kolejny żart tego pana..
Yellowstone, nie znalazłaś, bo tamten był pisany przez 'J'.
"Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz."
"Pokonał ich swoją siłą, poraził skrzeniem, oślepił światłem, ogłuszył rykiem, padł na nich strachem, zmógł mocą po stokroć większą niż ich pospólna siła."
Forumowa Facebookowa Grupa Szturmowa: http://www.facebook.com/groups/160111940703089/
"Pokonał ich swoją siłą, poraził skrzeniem, oślepił światłem, ogłuszył rykiem, padł na nich strachem, zmógł mocą po stokroć większą niż ich pospólna siła."
Forumowa Facebookowa Grupa Szturmowa: http://www.facebook.com/groups/160111940703089/
- Tanto
- Administrator
- Gadu Gadu: 1743064
Slaq, a pamiętasz jaki kiedyś miałeś atrakcyjny avatar?slaq pisze:Całkiem przyjemną ma japę
Yellowstone, mam nadzieję że zadomowisz się na Forum, i przełamiesz fatum które sprawia że większość pań stwierdza że ma inne zainteresowania i przestaje tu zaglądać
"...wszystkie koty z pyszczkami, które wyglądają, jakby ktoś wkręcił je w imadło, a potem wielokrotnie walił młotkiem owiniętym skarpetą, są Prawdziwmi kotami."
Nie prowokuj, bo zmienięTanto pisze:Slaq, a pamiętasz jaki kiedyś miałeś atrakcyjny avatar?
Te jaszczury z kosmosu już mnie nudzą
Fajny miałem - mróweczkę, toście się z Fredem czepili
Ostatnio zmieniony 25 lut 2011, 18:40 przez slaq, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tanto
- Administrator
- Gadu Gadu: 1743064
Pisałem o tym jeszcze na długo przed mróweczką która działała na nerwyslaq pisze:Fajny miałem - mróweczkę, toście się z Fredem czepili
To co się nie odzywasz? Naganę z wpisaniem do akt chcesz dostać? :569:babajaga pisze:no nieeee, cały czas tu zaglądamy
"...wszystkie koty z pyszczkami, które wyglądają, jakby ktoś wkręcił je w imadło, a potem wielokrotnie walił młotkiem owiniętym skarpetą, są Prawdziwmi kotami."
-
Zainteresowań nie zmienię Ale czytając to forum odnoszę wrażenie z moją wiedzą i doświadczeniem nie mam zbyt wiele do dodania w dyskusjach.Tanto pisze: Yellowstone, mam nadzieję że zadomowisz się na Forum, i przełamiesz fatum które sprawia że większość pań stwierdza że ma inne zainteresowania i przestaje tu zaglądać
- Abscessus Perianalis
- Gadu Gadu: 1505060
- Tytuł użytkownika: Dziki Dzik
Yellowstone, to jesteś wyjątkiem. Ostatnio bywa na odwrót.
Tak czy siak, nie bój się pytać jak coś Cię zainteresuje - nie muszę dodawać, że z sensem, bo ostatnie zdanie ukazuje Twoje zrozumienie w tej kwestii.
Z drugiej strony założę się, że masz w zanadrzu jakieś patenty, które nie zostały na forum opisane - jeno natłok informacji sprawia, że wydają Ci się mało wartościowe - zupełnie niepotrzebnie jak sądzę.
Jeśli byłaś na jakimś ciekawym wypadzie, a byłaś na pewno, to opisz to w 'wyprawach'. To jest wątek w którym trudno się powtarzać, a na ładne widoczki zawsze miło popatrzeć. Zwłaszcza, że do rozpoczęcia sezonu wylegiwania się przed ogniskiem jeszcze kawałek.
Tak czy siak, nie bój się pytać jak coś Cię zainteresuje - nie muszę dodawać, że z sensem, bo ostatnie zdanie ukazuje Twoje zrozumienie w tej kwestii.
Z drugiej strony założę się, że masz w zanadrzu jakieś patenty, które nie zostały na forum opisane - jeno natłok informacji sprawia, że wydają Ci się mało wartościowe - zupełnie niepotrzebnie jak sądzę.
Jeśli byłaś na jakimś ciekawym wypadzie, a byłaś na pewno, to opisz to w 'wyprawach'. To jest wątek w którym trudno się powtarzać, a na ładne widoczki zawsze miło popatrzeć. Zwłaszcza, że do rozpoczęcia sezonu wylegiwania się przed ogniskiem jeszcze kawałek.
"Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz."