Rajd "Daleko od Szosy"
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
- wrzesientomek
- Tytuł użytkownika: Wrzesień
Rajd "Daleko od Szosy"
Wydaje mi się, że tematyka odpowiednia, więc wrzucam.
Rajd miał na celu rozjeżdżenie starych gminnych dróg. Odbył się w sobotę i niedzielę 22-23 października. Pierwszego dnia robiłem za "fotoreportera" dla naszego lokalnego portalu wNowogardzie.pl i robiłem zdjęcia na Smoczaku, naszym torze motocrossowym (nie tam, gdzie jeżdżą motocykle, szkoda było im toru ). W trakcie imprezy pogadałem trochę z ludźmi i załatwiłem sobie i Górkowi miejsca w dwóch ekipach i następnego dnia wyruszyliśmy z nimi na trasę. Jazda była już nieco ponadprogramowa, ponieważ wyruszyliśmy 2 godziny przed planowym zakończeniem rajdu. Nie zbieraliśmy już nawet pieczątek, które były wymogiem ukończenia rajdu i nawet nie zrobiliśmy całej trasy, ale mimo to było warto
Zdaje sobie sprawę, że wielu z was nie popiera świrów jeżdżących po lasach quadami i terenówkami. Mnie też denerwuje hałas, ale to była oficjalna impreza organizowana pod patronatem Burmistrza Nowogardu, więc chyba raz na jakiś czas można poszaleć
Poniżej kilka zdjęć z pierwszego dnia i filmik z drugiego. Relację i djęcia z niedzieli dopiero dorzucę.
[center]
[/center]
Filmik znajdziecie TU a resztę zdjęć TU .
Miłego oglądania
Rajd miał na celu rozjeżdżenie starych gminnych dróg. Odbył się w sobotę i niedzielę 22-23 października. Pierwszego dnia robiłem za "fotoreportera" dla naszego lokalnego portalu wNowogardzie.pl i robiłem zdjęcia na Smoczaku, naszym torze motocrossowym (nie tam, gdzie jeżdżą motocykle, szkoda było im toru ). W trakcie imprezy pogadałem trochę z ludźmi i załatwiłem sobie i Górkowi miejsca w dwóch ekipach i następnego dnia wyruszyliśmy z nimi na trasę. Jazda była już nieco ponadprogramowa, ponieważ wyruszyliśmy 2 godziny przed planowym zakończeniem rajdu. Nie zbieraliśmy już nawet pieczątek, które były wymogiem ukończenia rajdu i nawet nie zrobiliśmy całej trasy, ale mimo to było warto
Zdaje sobie sprawę, że wielu z was nie popiera świrów jeżdżących po lasach quadami i terenówkami. Mnie też denerwuje hałas, ale to była oficjalna impreza organizowana pod patronatem Burmistrza Nowogardu, więc chyba raz na jakiś czas można poszaleć
Poniżej kilka zdjęć z pierwszego dnia i filmik z drugiego. Relację i djęcia z niedzieli dopiero dorzucę.
[center]
[/center]
Filmik znajdziecie TU a resztę zdjęć TU .
Miłego oglądania
- Młody
- Gadu Gadu: 9281692
Ładnie upalaliście
Forum to nie agencja towarzyska-NIE DOGODZIMY KAŻDEMU !
Życie należy przeżyć tak, aby gołębie przelatujące nad Twoim grobem zesrały się z wrażenia.
https://www.fasttrans.com.pl/
Życie należy przeżyć tak, aby gołębie przelatujące nad Twoim grobem zesrały się z wrażenia.
https://www.fasttrans.com.pl/
-
- Gadu Gadu: 5012876
- Tytuł użytkownika: Roland
Bo nie mają quadów i terenówek Ja tez nie mam, ale jestem w stanie zrozumieć tą pasje i chętnie bym kiedyś spróbował Problem nie w sprzęcie, ale w kulturze i szacunku do przyrody. Korzystanie z lasu , czy wykorzystanie lasu? Jednak jeśli jest miejsce dla moich wypraw po lesie, to i dla takiej jazdy teżZdaje sobie sprawę, że wielu z was nie popiera świrów jeżdżących po lasach quadami i terenówkami.
W życiu przechlapane są tylko chwile
Re: Rajd "Daleko od Szosy"
Tzn, że oficjalnie hałas jest inny?wrzesientomek pisze:Mnie też denerwuje hałas, ale to była oficjalna impreza
- Prowler
- Tytuł użytkownika: motórzysta
ciekawa impreza. Sam bym chętnie spróbował takiej zabawy chodź tu to takie troszkę niepolityczne jest i wbrew trendom
Podobno grzeczni chłopcy idą do nieba, a niegrzeczni idą ... tam gdzie chcą
"boga nie ma jest motór"
kanał yt https://www.youtube.com/user/83Prowler/ ... shelf_id=0
"boga nie ma jest motór"
kanał yt https://www.youtube.com/user/83Prowler/ ... shelf_id=0
- wrzesientomek
Jasne że nie jest inny. Chodziło mi raczej o to, że są tam zgodnie z prawem i nic na to nie można poradzić. Nie musisz mnie też łapać za słówka i wyrywać fragmentów z kontekstu. Co do hałasu to nie przesadzajmy, raz na rok wielkiej szkody nie wyrządzi. Przy autostradach też jest hałas a nieraz widziałem dziki na poboczu. I wcale nie były tam dlatego, że chciały przejść. Wcinały jabłka czy gruszki, które spadły z drzewa rosnącego przy jezdni. Jeśli ktoś jest ze Szczecina to powinien kojarzyć takie miejsce przy płytówce.aniol pisze:Tzn, że oficjalnie hałas jest inny?
Wiedziałem, że pewnie podniosą się głosy jak wrzucę tu zdjęcia. Jak ktoś uważa, że temat nie trafiony to niech zgłasza do admina prośbę o usunięcie.
Jeszcze dodam, że zdjęcia pochodzą z toru motocrossowego, który znajduje się tuż obok miasta, więc o zwierzynę tam niełatwo. A jeśli już to pewnie przyzwyczajoną do ciągłego hałasu, niemal codziennie ktoś tam jeździ.
-
Coś się tak nastroszył Jak widać kilka osób nawet by chciało tego spróbować a Anioł też aż taki złośliwy nie był Jedni lubią łazić, inni jeździć, a jeszcze inni pływać Nie musisz się tłumaczyć nawet jakby to nie było z oficjalnej imprezy:) Zdjęcia ok. impreza też Będziesz na takich imprezach, zapodawaj wątek i już Może ludzie będą tymi sprzętami ruszali na jakieś zloty, wyprawy To więcej będzie na ten temat napisaćwrzesientomek pisze: Jak ktoś uważa, że temat nie trafiony to niech zgłasza do admina prośbę o usunięcie.
- wrzesientomek
Chyba trochę przewrażliwiony jestemRoland pisze:Coś się tak nastroszył
Ja na imprezie byłem jako przedstawiciel prasy i tylko dlatego, że rajd odbywał się u mnie w mieście. Wątpię, żeby był na jakimś innym poza następną edycją za rok, brak czasu i kasy
Jeśli zdjęcia się podobają to wrzucę z następnego dnia. Jutro powinienem skończyć. Ci którym się nie podobały mogą zignorować wątek
-
Jeśli znajda się ludzie którym się to nie podoba, to też mają do tego prawo. Maja też prawo wyrazić swoją opinie, a nie tylko zachować milczenie W tym wątku jest i tak miodzio Chłopaki we wątku afterku w Rembertowie to zaraz sparodiowali wszystkie swoje wpisy. Zapodali ton sztucznej agresji względem siebie. Zobacz tam na postawę Anioła jak rozesłał za chłopakami zdjęcie po tzw. kupie , a wiadomo że mordy się lubią wzajemnie na maksa. To odniesienie do tego ze tu na forum było o wiele za ostro i zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony. Pisząc coś na forum trzeba się przygotować na krytykę i to uszanować. A jak by ktoś to przyprawił ostrzej to dyskusja tylko smaku nabiera Jesteśmy wszyscy różni. Najważniejsze byś nie odbierał tego personalnie do siebie
Zaraz napisałeś ten wątek z pewnym kompleksem i powtarzasz to w każdym swoim wpisie
Zaraz napisałeś ten wątek z pewnym kompleksem i powtarzasz to w każdym swoim wpisie
wrzesientomek pisze:Zdaje sobie sprawę, że wielu z was nie popiera świrów jeżdżących po lasach quadami i terenówkami. Mnie też denerwuje hałas, ale to była oficjalna impreza organizowana pod patronatem Burmistrza Nowogardu, więc chyba raz na jakiś czas można poszaleć
wrzesientomek pisze: Wiedziałem, że pewnie podniosą się głosy jak wrzucę tu zdjęcia. Jak ktoś uważa, że temat nie trafiony to niech zgłasza do admina prośbę o usunięcie.
Olej to jak się podniosą głosy krytyki , uszanuj jewrzesientomek pisze:Ci którym się nie podobały mogą zignorować wątek
- Tanto
- Administrator
- Gadu Gadu: 1743064
Tomek, wklejając zdjęcia postaraj się na Forum wstawiać 'prevki' z odnośnikami do zdjęć w dużej rozdzielczości. Oficjalnie moderatorzy jeszcze nie otrzymali prośby o wycinanie zdjęć wstawionych tak jak twoje, ale lada chwila zamordyzm w tej kwestii może zostać wprowadzony w życie.
Dotyczy to również innych użytkowników.
Dotyczy to również innych użytkowników.
"...wszystkie koty z pyszczkami, które wyglądają, jakby ktoś wkręcił je w imadło, a potem wielokrotnie walił młotkiem owiniętym skarpetą, są Prawdziwmi kotami."
- BRAT_MIH
- Gadu Gadu: 5219235
- Tytuł użytkownika: Mihu
Taki buggy na podzespołach malucha to mi się się kiedyś marzył, jak widać kolesie dają radę Nie ważna kasa na drogą terenówkę , ale pasja się liczy
"Nie ma nikt na świecie domu jak my mamy, jest zielony latem , zimą śnieżnobiały, mamy dach z gałęzi, z mchu miękkiego łóżko, lampą jest nam księżyc ponad leśną dróżką. Idą, idą leśni, kompas mają z gwiazd ... "
- BRAT_MIH
- Gadu Gadu: 5219235
- Tytuł użytkownika: Mihu
Wygadałeś się, wiem teraz że to Twój siep, znajdę Cię i nie wiem co dalej :-/ Skoro to oficjalna impreza to w czym problemwolf78 pisze: wrzesientomek pozamazuj proszę te numerki z tablic ! bo nie mam ochoty aby ktoś oglądał mojego siepa , tym bardziej ze nie wyraziłem na to zgody ja ani reszta ekipy z Kołobrzegu !!!!
"Nie ma nikt na świecie domu jak my mamy, jest zielony latem , zimą śnieżnobiały, mamy dach z gałęzi, z mchu miękkiego łóżko, lampą jest nam księżyc ponad leśną dróżką. Idą, idą leśni, kompas mają z gwiazd ... "
- wrzesientomek
- Tanto
- Administrator
- Gadu Gadu: 1743064
Problem w tym że bywają różne sytuacje, np. taka że do pewnego człowieka wpadła policja bo dostali zgłoszenie że samochód z jego numerami jeździł po wałach przeciwpowodziowych i dokonał jakichś zniszczeń. No i pojawił się problem, bo jego auto stało rozebrane w drobny mak, a na dodatek rama była wywieziona do piaskowania i malowania - zgłaszający przyznał się że spisał nr ze zdjęcia które widział w jakiejś galerii z rajdu (w lokalnej gazecie) i jak zobaczył czarnego Patrola na wale to był przekonany że to ten sam...
"...wszystkie koty z pyszczkami, które wyglądają, jakby ktoś wkręcił je w imadło, a potem wielokrotnie walił młotkiem owiniętym skarpetą, są Prawdziwmi kotami."
- wrzesientomek