Savek się wita
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
- savek
- Tytuł użytkownika: Sławek
Savek się wita
Cześć Wszystkim.
Jestem Sławek (35l), mieszkam nad Wisłą, lubię szwędać się po nadwiślańskich chaszczach z nożem i krzesiwem w plecaku. Trochę też wędkuję, palę ogniska i oddycham pełną piersią na łonie natury. Mimo tego, że mieszkam w mieście to codziennie mam przywilej obserwować 6 sarenek, które przychodzą na wyżerkę na pobliskie pola
Moja wiedza w dziedzinie survivalu, bushcraftu jest mizerna ale interesuję się tym bo daje mi to poczucie wolności. Dobrym określeniem moich poczynań w tym kierunku będzie "minimal turystyczny"
Jeszcze raz witam i pozdrawiam Was serdecznie.
Jestem Sławek (35l), mieszkam nad Wisłą, lubię szwędać się po nadwiślańskich chaszczach z nożem i krzesiwem w plecaku. Trochę też wędkuję, palę ogniska i oddycham pełną piersią na łonie natury. Mimo tego, że mieszkam w mieście to codziennie mam przywilej obserwować 6 sarenek, które przychodzą na wyżerkę na pobliskie pola
Moja wiedza w dziedzinie survivalu, bushcraftu jest mizerna ale interesuję się tym bo daje mi to poczucie wolności. Dobrym określeniem moich poczynań w tym kierunku będzie "minimal turystyczny"
Jeszcze raz witam i pozdrawiam Was serdecznie.
- yaktra
- Tytuł użytkownika: tropiciel/ fotograf
Hmmm, a ja bym założył podgumowane ciuchy, siatkę wojskową na garba założył i "czołganiem przez pełzaniem" z aparatem w zębach kliknął IM fotkę.savek pisze: Mimo tego, że mieszkam w mieście to codziennie mam przywilej obserwować 6 sarenek,
Witaj witaj
Okiem naszych obiektywów http://yaktrafotografia.jimdo.com/
- savek
Też o tym myślałem. Może niebawem zbiorę się w sobie i to wykonamyaktra pisze:Hmmm, a ja bym założył podgumowane ciuchy, siatkę wojskową na garba założył i "czołganiem przez pełzaniem" z aparatem w zębach kliknął IM fotkę.savek pisze: Mimo tego, że mieszkam w mieście to codziennie mam przywilej obserwować 6 sarenek,
Witaj witaj
- earthtraveler
- Gadu Gadu: 6793090
- Tytuł użytkownika: Lubię sobie połazić
- Tytuł użytkownika: TRAMPek łikendowy
"Czasem- i mówię to zupełnie szczerze - żal mi, że nie wychowano mnie jak włóczęgi. Nie związanego z żadnym miejscem, obowiązkami i ludźmi.
www.kopsegrob.blogspot.com
www.kopsegrob.blogspot.com
- savek
Właśnie zauważyłem, że Zdybi też ma Włóczykija w avatarze więc będę musiał nad swoim popracować żeby nie było dubla.Michal N pisze:Czołgiem,
teraz będziesz mi się z Zdybim mylił
Chociaż z drugiej strony jak zacząłem przeszukiwać net pod kątem bushcraftu to jego blog był pierwszy na jaki wszedłem. Jego filmy, porady i relacje spotęgowały we mnie chęć "zdziczenia". Avatar może być pokłonem w stronę mojego mentora haha
- savek
Tak, te ciuchy to tylko w teren. Buty z płetwami, siłapuchalsw pisze:"Alternatywa" dla Ciebiesavek pisze:Właśnie zauważyłem, że Zdybi też ma Włóczykija w avatarze
Obrazek
Witaj!
- Apo
- Gadu Gadu: 3099476
- Tytuł użytkownika: WATAHA Z POPRAWCZAKA
Ale jak szybko będziesz rzeki i jeziora przemierzać!savek pisze:Tak, te ciuchy to tylko w teren. Buty z płetwami, siła
look deep into nature and then you will understand everything better
I've got the power to fly into the wind, the power to be free to die and live again. This power's like fire, fire loves to burn!
I've got the power to fly into the wind, the power to be free to die and live again. This power's like fire, fire loves to burn!