Na forum trafiłem z zaproszenia Slaq'a. Któregoś razu natknąłem się na blog chłopaków Leśne Zmrole. Od słowa do słowa i wyszedł z tego BARTER, a w końcówce korespondencji zaproszenie na Reconnet. Poczytałem forum kilka dni i mi się spodobało

Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Jakiej tajemnicy, przecie już od jakiegoś czasu mam to w polecanych linkach u siebie icon_twistedwolfshadow pisze:No to chłopaki dłużej swojej pisaniny nie uchowają w tajemnicy...
Sympatycznie zaczynaszArturZ pisze:Z wizyty przywiozłem jeszcze dwa stare aluminiowe kubki oraz toporek. Rzeczy te poddaje obecnie renowacji.
wolfshadow pisze:No to chłopaki dłużej swojej pisaniny nie uchowają w tajemnicy...
A napiszecie OCB?Dąb pisze:Jakiej tajemnicy, przecie już od jakiegoś czasu mam to w polecanych linkach u siebie icon_twisted
Na zdjęcia "przed" jest niestety za późno - z toporka wyjąłem spróchniały trzonek i wyszlifowałem go druciakiem, teraz czeka na nowy trzonek. Kubki aluminiowe też są już po czyszczeniu i czekają na malowanie rączki.thrackan pisze: ... Jeżeli to nie problem, zrób zdjęcia przed i po renowacji i skrobnij słówko o nich. Przyjemnie się ogląda historie takich przedmiotów