Nasze nowe zabaweczki :D
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
-
- Gadu Gadu: 2987112
- Tytuł użytkownika: Kniejołaz
Może to czego używałeś to nie była szalokominiarka WP? Ja jak narazie nie mam jej nic do zarzucenia. Jest bardzo ciepła i w ogóle nie "gryzie" mimo że to wełna - wręcz można zapomnieć, że ma się ją na szyi. W sobotę nosiłem ją przez ok. 6 godzin i nie odczułem absolutnie ŻADNEGO dyskomfortu, tak więc nie mam żadnego powodu do narzekania, zwłaszcza że kosztowała mnie zaledwie 3 zł... Ponadto z tego co widzę, to jesteś chyba jedyną osobą tutaj, która twierdzi że ta szalokomianiarka to syfsoohy pisze:Lisu, ta głupota miała na celu wyrażenie tego jak bardzo mi się ją źle użytkowało.
Nie mogę edytować postu, dlatego napiszę nowy post. Miałem oczywiście na myśli szalo-kominiarkę WP, a nie jak napisałem BW (pomyliłem się).
dziul, trzeba być pomysłowym. "Szalobajera" wiele ma zastosowań, tym bardziej, że można kupić kilka za parę zł jak znajdzie się okazja.
Blizbor, komfort zależy na pewno od kilku czynników. Obecnie mam dobrą ochronę na szyję i głowę i czuję się lepiej i bardziej komfortowo niż podczas okresu kiedy używałem powyższą szalo-kominiarkę.
Koniec tematu mojej strony.
Edit:
edytowanie działa
dziul, trzeba być pomysłowym. "Szalobajera" wiele ma zastosowań, tym bardziej, że można kupić kilka za parę zł jak znajdzie się okazja.
Blizbor, komfort zależy na pewno od kilku czynników. Obecnie mam dobrą ochronę na szyję i głowę i czuję się lepiej i bardziej komfortowo niż podczas okresu kiedy używałem powyższą szalo-kominiarkę.
Koniec tematu mojej strony.
Edit:
edytowanie działa
- Marshall
- Gadu Gadu: 63140
- Tytuł użytkownika: f o t o g r a f
Morakniv Companion
[center]
[/center]
Light My Fire MealKit
[center]
[/center]
Więcej zdjęć wrzuciłem tutaj:
Morakniv Companion
Light My Fire MealKit
[center]
[/center]
Light My Fire MealKit
[center]
[/center]
Więcej zdjęć wrzuciłem tutaj:
Morakniv Companion
Light My Fire MealKit
Sent from my Baobab Tree. Marshall® | Adam Marczak
- Qasz
- Gadu Gadu: 1987028
- Tytuł użytkownika: Tata psychopata
góralu, jak chcesz to się zamienię na starszego clippera carbon z dopłatą, jeśli jesteś chętny pisz na pw do mnie.
Lotus Turbo Challenge II
Don't Fak-up, Pack-up and Let's go!
Don't Fak-up, Pack-up and Let's go!
- taki robaczek
- Tytuł użytkownika: kumpel staffików
Właśnie kupiłem na alle tę książeczkę. Kto wie, może wkrótce znajdzie się na Indeksie, albo stanie się towarem deficytowym jak "Bushcraft" Mears'a.
"Mężczyzna musi mieć nałogi, najlepiej wyszukane, w przeciwnym wypadku nie ma się z czego wyzwalać."
http://prymitywnetechnikiprzetrwania.blogspot.com/
http://prymitywnetechnikiprzetrwania.blogspot.com/
-
To ta sama książka wydawana w różnych latach (najnowsze jakie znalazłem to 1974r).
Tutaj na aukcji podają spis treści: http://allegro.pl/chemia-praktyczna-dla ... 05154.html
BTW: nie było ofert kupna więc można skontaktować się ze sprzedającym
To ta sama książka wydawana w różnych latach (najnowsze jakie znalazłem to 1974r).
Tutaj na aukcji podają spis treści: http://allegro.pl/chemia-praktyczna-dla ... 05154.html
BTW: nie było ofert kupna więc można skontaktować się ze sprzedającym
Kocham zwierzęta.
Są takie pyszne ......
Są takie pyszne ......
- Apo
- Gadu Gadu: 3099476
- Tytuł użytkownika: WATAHA Z POPRAWCZAKA
Może komuś kiedyś się zachce, poskanuje i udostepni w e-bookuWedrowycz89 pisze:Czy to ta książka z kłusowniczego tematu ? Też patrzyłem za nią na allegro z ciekawości, ale nie zainteresowałem się bardziej bo mi wypadło z głowy. Może ktoś wrzucić skkan spisu treści?
look deep into nature and then you will understand everything better
I've got the power to fly into the wind, the power to be free to die and live again. This power's like fire, fire loves to burn!
I've got the power to fly into the wind, the power to be free to die and live again. This power's like fire, fire loves to burn!
- Armat
- Tytuł użytkownika: Technokrata
Bez sensu. Lepiej wydac te parenascie zlotych i miec oryginalna papierowa wersje.Apo pisze:Może komuś kiedyś się zachce, poskanuje i udostepni w e-bookuWedrowycz89 pisze:Czy to ta książka z kłusowniczego tematu ? Też patrzyłem za nią na allegro z ciekawości, ale nie zainteresowałem się bardziej bo mi wypadło z głowy. Może ktoś wrzucić skkan spisu treści?
It's not a bug, it's a feature!
Survival is no fun. If it is fun, that means you are camping.
Survival is no fun. If it is fun, that means you are camping.
- taki robaczek
- Gadu Gadu: 3099476
- Tytuł użytkownika: WATAHA Z POPRAWCZAKA
Robaczku są w ebookach książki o większej ilości stron
Armat oczywiście, że lepsza wersja kartkowa, niż ebook. Ale może....
Armat oczywiście, że lepsza wersja kartkowa, niż ebook. Ale może....
Parthagas pisze:stanie się towarem deficytowym jak "Bushcraft" Mears'a
look deep into nature and then you will understand everything better