Howk!
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
-
Hej wszystkim! Mam na imię Hania, mam 19 lat i kocham przyrodę. Od października studentka weterynarii, właścicielka kota i chomika Kocham jazdę konną, książki ( szczególnie fantastyka), chodzenie boso ( ale tylko po łąkach i w lesie, miastem się brzydzę), patrzenie w gwiazdy, poznawanie nowych rzeczy, samotność. W wolnych chwilach medytuję i wybieram się na samotne wycieczki do lasu. Moim marzeniem jest kupić sobie łuk i nauczyć się gry na djembe
Dlaczego nikt nie pamięta o Tomie Bombadilu?
- GawroN
- Gadu Gadu: 1519631
- Tytuł użytkownika: Szczupły blondyn
Całe życie z wariatami
Forumowa Facebookowa Grupa Szturmowa: https://www.facebook.com/groups/160111940703089/
Co trzeba zrobić aby przyłączyć się do naszej grupy na FB - OPIS
Forumowa Facebookowa Grupa Szturmowa: https://www.facebook.com/groups/160111940703089/
Co trzeba zrobić aby przyłączyć się do naszej grupy na FB - OPIS
- Mr. Wilson
-
A może wpadnę kiedyś, jak będę miała czas Na razie to muszę się ogarnąć w nowym mieście - w czwartek wyjeżdżam do Olsztyna z masą bagażu i zwierzętami i bardzo jestem ciekawa, ile mi to zajmie...Ale jest jeden duuży plus - wynajmuję kawalerkę na osiedlu na samym skraju Olsztyna, tuż przy polach i lasach <3
- Pingwiniak
- Tytuł użytkownika: Szeregowy
Kupno łuku marzeniem - trochę przesada
Kupno łuku marzeniem - trochę przesada
Zapraszam na mój kanał YouTube:
https://www.youtube.com/user/Plushpingwin/videos
https://www.youtube.com/user/Plushpingwin/videos
- Apo
- Gadu Gadu: 3099476
- Tytuł użytkownika: WATAHA Z POPRAWCZAKA
Ciężkie studia, koleżanka kończyła. Z pracą potem też ciężko. Nie mniej polecam, bo mimo, iż ciężkie, to bardzo fajneMglista Stopa pisze:Od października studentka weterynarii
O! Przypomniałaś mi co mam jeszcze wziąć na zlot icon_twistedMglista Stopa pisze:i nauczyć się gry na djembe
Zwłaszcza wtedy, gdy kermitttt jest na kanalekermitttt pisze:cześć, wbijaj czasem na mekkę nocnych romantyków- irc
look deep into nature and then you will understand everything better
I've got the power to fly into the wind, the power to be free to die and live again. This power's like fire, fire loves to burn!
I've got the power to fly into the wind, the power to be free to die and live again. This power's like fire, fire loves to burn!
-
A to niby dlaczego? Zawsze chciałam mieć łuk, tylko rodzice się nie zgadzali "bo po co, przecież zaraz ci się znudzi". To samo z teleskopem - "bez sensu, przecież nie będziesz patrzeć". A patrzeć mam na co, bo mamy działkę "w środku niczego" gdzie niebo jest przecudne, a drogę mleczną widać jak na dłoni. A moi rodzice zawsze preferują kupowanie mi prezentów praktycznych, i jeżeli coś do tej kategorii nie należy to nie chcą o tym rozmawiać.Kupno łuku marzeniem - trochę przesada
Nie ważne że ciężkie i że trudno znaleźć pracę. To moje marzenie i nie zamierzam się poddawać. Zrobię wszystko żeby studia skończyć i dostać pracę. Komuś się to w końcu daje, więc dlaczego tym kimś nie mam być ja?Apo pisze:Ciężkie studia, koleżanka kończyła. Z pracą potem też ciężko. Nie mniej polecam, bo mimo, iż ciężkie, to bardzo fajne
- Marshall
- Gadu Gadu: 63140
- Tytuł użytkownika: f o t o g r a f
BRAT_MIH pisze:Siemka, dawaj zdjęcie
10/10!!
Trafiłaś Owco w stado Wilków!
Sent from my Baobab Tree. Marshall® | Adam Marczak
Chyba większość z "nas" to słyszy a po co ci to ,tylko pieniądze wydajesz, zaraz ci się to znudzi itp.Mglista Stopa pisze:A to niby dlaczego? Zawsze chciałam mieć łuk, tylko rodzice się nie zgadzali "bo po co, przecież zaraz ci się znudzi". To samo z teleskopem - "bez sensu, przecież nie będziesz patrzeć". A patrzeć mam na co, bo mamy działkę "w środku niczego" gdzie niebo jest przecudne, a drogę mleczną widać jak na dłoni. A moi rodzice zawsze preferują kupowanie mi prezentów praktycznych, i jeżeli coś do tej kategorii nie należy to nie chcą o tym rozmawiać.
https://www.instagram.com/whittling_bushcraft/
Cała tajemnica wiedzy puszczańskiej, tkwi tylko i wyłącznie w chęci jej zdobycia. Nie są potrzebne do tego niezmierzone odmęty pierwotnej puszczy. Nie jest potrzebny super sprzęt czy ubranie rodem z kosmicznych technologi. Wystarczy chcieć, oglądać, czytać i próbować. Nie zrażać się niepowodzeniami. Proste - ale to cała tajemnica. Szkoda, że większość adeptów leśnej ścieżki nie potrafi tego zrozumieć...
"Płyń pod prąd - z prądem płyną tylko śmieci "
Cała tajemnica wiedzy puszczańskiej, tkwi tylko i wyłącznie w chęci jej zdobycia. Nie są potrzebne do tego niezmierzone odmęty pierwotnej puszczy. Nie jest potrzebny super sprzęt czy ubranie rodem z kosmicznych technologi. Wystarczy chcieć, oglądać, czytać i próbować. Nie zrażać się niepowodzeniami. Proste - ale to cała tajemnica. Szkoda, że większość adeptów leśnej ścieżki nie potrafi tego zrozumieć...
"Płyń pod prąd - z prądem płyną tylko śmieci "
-
Ledwo jeden dzien i już podskakujeMglista Stopa pisze:Heh, zdjęcie, jeszcze czego icon_twisted
No chyba że to zwykłe pytanie jest, ale wtedy lepiej nie pytać, jeśli nie chce się usłyszeć odpowiedzi
:569: Prosimy o zdjęcie. Nasze Panie muszą nam się ładnie kojarzyć. Apo jak wszyscy wiedzą, mimo że ruda, to całkiem zgrabna wiewióra jest i nie wstydzi się swojego wizerunku.
-
- Gadu Gadu: 63140
- Tytuł użytkownika: f o t o g r a f
Jest OK.
No i jak to jest sprzed 2-3 lat, to teraz musi być jeszcze bardziej OK.
No i jak to jest sprzed 2-3 lat, to teraz musi być jeszcze bardziej OK.
Sent from my Baobab Tree. Marshall® | Adam Marczak