Treasure Hunter pisze:
Ok- masz racje. Ale jeśli ktoś na forum zada pytanie o ten czy inny program to raczej nie będziemy pisać, żeby sam sobie wyciągnął wnioski tylko napiszemy to co myślimy. W końcu po to jest forum.
Tu pełna zgoda, jednak drazni mnie szufladkowanie tego programu jako jednoznacznie badziewnego. A taki z pewnościa nie jest.
Treasure Hunter pisze:Ktoś daje dobre rady- trzeba przyklasnąć, ktoś daje złe- należy skrytykować.
Otóż to. A czy u BG sa tylko złe rady ? Dlaczego zatem krytykuje się tutaj caly program jako taki, a nie jego poszczególne składowe ?
Treasure Hunter pisze:Też nie potrzebnie wrzuciłeś te wszystkie programy do jednego worka. Różnica między nimi jest kolosalna.
hmmm jesli mam byc szczery, to fakt - z tego worka wyrzuciłbym Lesa, bo on choc stwarza namiastkę survivalu. A Ray i Bear w zasadzie są przeciwnymi biegunami tego samego magnesu - odnosze się oczywiście do programu TV.
Sam Maers, tak hołubiony przez wielu jakoś szczegolnie nie przypadł mi do gustu jako nauczyciel. Już chocby dał ciała na str 26 swojej książki, uważając Gore-Tex jako najdoskonalsza tkaninę "od deszczu" Dawno takich bzdur nie czytałem. I jeszcze ta zenująca kryptoreklama Berghausa