RBT pisze:Ta druga grupa stanowi niestety większość. Nie licząc się z nikim i niczym, ryją glebę, łamią roślinność, rozjeżdżają pola, zasiewy, gniazda, płoszą zwierzynę i wkurwiają ludzi. Jeśli chodzi o cywilów na quadach to niestety spotykam tylko takich.
no właśnie. I tu jest pies pogrzebany. Bo jest wręcz przeciwnie - spotykasz tą mniejszość która ma w dupie wszystko i wszystkich ale przez swoje zachowanie rzuca się w oczy, a prawda jest taka że większość przemyka niepostrzeżona

. A Wy oceniacie na podstawie mniejszości twierdząc jednocześnie ,że to większość całą grupę ludzi i nie jest to ok jakiejkolwiek grupy ludzi by się to nie tyczyło. Gdybym ja tak myślał to powinienem stwierdzić ,że wszyscy albo większość Białorusinów to złodzieje bo na 100% spotkań 99% dotyczy tego ,że Białorusin coś ukradł. To nic ,że te 99% stanowi niewielki odsetek Białorusinów odwiedzających nasz kraj skoro ja spotykam tylko takich to na pewno jest to większość i koniec

. I tak można mnożyć. Po mojemu nie tędy droga
RBT pisze:Jak dotąd problemem jest niemożliwa do osiągnięcia selektywność działania takich pułapek, jednak z czasem, jeśli problem się będzie nasilał, może zostać rozwiązany. I co wtedy?
w tedy np . w taką pułapkę wpadnie dziecko, rowerzysta, bogu ducha winny quadowiec czy motocyklista,
Tresor pisze:Kupielem wczoraj Yamahe Gryzlly 700 .Bedzie zlo w lesie
zazdroszczę. Choć jeśli chodzi o quada to wolał bym coś szybszego i bardziej zwinnego
niż przeprawówka