Bytowanie ludzkie - dziki najazd na łódzkie.
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
- Marshall
- Gadu Gadu: 63140
- Tytuł użytkownika: f o t o g r a f
Bytowanie ludzkie - dziki najazd na łódzkie.
W dniach 1-3 marca nastąpił zmasowany najazd na łódzkie.
Było: ognisko, śpiew, śmiechy, struganie, budowa filtra wody użytkowej, pieczenie chleba, darcie mordy, itp.
Z żarcia: rosół, grochówka, kurczaki, kiełbadrony, upieczony na miejscu chleb.
W rolach głównych wystąpili:
Boguś, Cammlot, Grigor, MichalN, Puchal, Slaq, Witek i ja.
Gościnnie wystąpili również - śpiew, gitarra, darcie mordy, rozmowy - ludzie których mało znam, lokalsi. Mili, pasujący do lasu, dobrze wychowani - nie wypili dużo.
W najgłówniejszych rolach gospodarze: Boguś & Witek.
Uwagi i reklamacje: Kłody do siedzenia były twarde.
Hasło oraz Konkluzja poimprezowa: Nie rób z siebie pi[...]dy, pij wrzątek!
Z mojej strony szczere i serdeczne podziękowania dla wszystkich obecnych! Dodatkowe dla Grigora za pomoc przy chlebie, grochówce i przy targaniu gratów na miejsce i z powrotem.
Kilka zdjęć:
[center]
[/center]
Więcej zdjęć u mnie:
http://www.adammarczak.com/blog/bytowanie-ludzkie-dziki-najazd-na-lodzkie/
Obszerniejszą relację myślę że ktoś naskrobie.
Było: ognisko, śpiew, śmiechy, struganie, budowa filtra wody użytkowej, pieczenie chleba, darcie mordy, itp.
Z żarcia: rosół, grochówka, kurczaki, kiełbadrony, upieczony na miejscu chleb.
W rolach głównych wystąpili:
Boguś, Cammlot, Grigor, MichalN, Puchal, Slaq, Witek i ja.
Gościnnie wystąpili również - śpiew, gitarra, darcie mordy, rozmowy - ludzie których mało znam, lokalsi. Mili, pasujący do lasu, dobrze wychowani - nie wypili dużo.
W najgłówniejszych rolach gospodarze: Boguś & Witek.
Uwagi i reklamacje: Kłody do siedzenia były twarde.
Hasło oraz Konkluzja poimprezowa: Nie rób z siebie pi[...]dy, pij wrzątek!
Z mojej strony szczere i serdeczne podziękowania dla wszystkich obecnych! Dodatkowe dla Grigora za pomoc przy chlebie, grochówce i przy targaniu gratów na miejsce i z powrotem.
Kilka zdjęć:
[center]
[/center]
Więcej zdjęć u mnie:
http://www.adammarczak.com/blog/bytowanie-ludzkie-dziki-najazd-na-lodzkie/
Obszerniejszą relację myślę że ktoś naskrobie.
Sent from my Baobab Tree. Marshall® | Adam Marczak
- kamykus
- Tytuł użytkownika: Leśny Dziad
Jak zawsze, fajne klimatyczne foty!
Zawsze marshall organizujesz wypady w zadupia gdzie nie mam dojazdu a jak mam to się tłuc muszę 5 przesiadkami , nie dziw się więc że tym razem też z zaproszenia nie mogłem skorzystać. :diabel2:
Kłody to podstawa, już mnie Slaq wypytywał, czy jak wpadnie do BB to mu kłody zapewnię...
Jak zawsze, fajne klimatyczne foty!
Zawsze marshall organizujesz wypady w zadupia gdzie nie mam dojazdu a jak mam to się tłuc muszę 5 przesiadkami , nie dziw się więc że tym razem też z zaproszenia nie mogłem skorzystać. :diabel2:
Kłody to podstawa, już mnie Slaq wypytywał, czy jak wpadnie do BB to mu kłody zapewnię...
"Nie cierpię mojego rozdwojenia jaźni, jest świetne"
- puchalsw
- Tytuł użytkownika: Skandynawski Oprawca
... Jeśli będzie w najbliższej przyszłości jakiś zlot czy większe spotkaniew okolicach miasta Łódź to należy zrobić dwie rzeczy:
- koniecznie zaprosić młodszego brata Mwitka (wspaniały gitarzysta) i i tego drugiego kolegę, którego imienia niestety zapomniałem (świetny pieśniarz, i też OK na gitarze grający)
- związać i zakneblować Mwitka, uniemożliwiając mu w ten sposób śpiew, pianie, fałszowanie i wydawanie wszelakich dźwięków
Panowie! Wspaniale się bawiłem! Chcę jeszcze.
Przy okazji, poproszę, aby MichałN dokładnie opisał swoją metodę tresowania szerszeni, dzieląc się w ten sposób tą tajemną wiedzą z Forumowiczami
- koniecznie zaprosić młodszego brata Mwitka (wspaniały gitarzysta) i i tego drugiego kolegę, którego imienia niestety zapomniałem (świetny pieśniarz, i też OK na gitarze grający)
- związać i zakneblować Mwitka, uniemożliwiając mu w ten sposób śpiew, pianie, fałszowanie i wydawanie wszelakich dźwięków
Panowie! Wspaniale się bawiłem! Chcę jeszcze.
Przy okazji, poproszę, aby MichałN dokładnie opisał swoją metodę tresowania szerszeni, dzieląc się w ten sposób tą tajemną wiedzą z Forumowiczami
F..k it, I'll Do It Myself!
- Marshall
A nie, nie... Tutaj organizatorami byli Rajmund (Boguś) i MWitek.kamykus pisze:(...)
(...)
Podpisuję się obiema "rencyma".puchalsw pisze:... Jeśli będzie w najbliższej przyszłości jakiś zlot czy większe spotkaniew okolicach miasta Łódź to należy zrobić dwie rzeczy:
(...)
- Prowler
- Tytuł użytkownika: motórzysta
widać ,że pogoda dopisała a i grono ciekawe. Musiało być fajnie.
Podobno grzeczni chłopcy idą do nieba, a niegrzeczni idą ... tam gdzie chcą
"boga nie ma jest motór"
kanał yt https://www.youtube.com/user/83Prowler/ ... shelf_id=0
"boga nie ma jest motór"
kanał yt https://www.youtube.com/user/83Prowler/ ... shelf_id=0
Re: Bytowanie ludzkie - dziki najazd na łódzkie.
Dziadeczku, jam jest młodzież wychowana, starszym ludziom do pomocy skoraMarshall pisze:
Jestem za tym żeby została przedstawiona na forum metoda tresowania szerszeni, ustawiania lampy w aparacie oraz wyjaśnienie dlaczego jestem podobny do Stocha.
Mam też PEWNE ZASTRZEŻENIA do niektórych członków naszej zacnej poniekąd brygady, za spaczenie mojej młodej, delikatnej psychiki! Jednak jestem świadom tego że nie spotkaliśmy się dla przyjemności, jak to było często powtarzane....
Dzięki wszystkim za przybycie i wspólnie spędzony czas na tym tak tak szczerze powiedziawszy (stwierdził to chyba każdy z uczestników) małym biforku przedzlotowym, z warsztatami, żarciem itp..... ogólnie full wypas impreza z pozytywnie nastawionymi do życia ludźmi. Tak trzymać!
Chcę tutaj oficjalnie złożyć podziękowania dla Rajmunda. Dobry kumpel co mi ostatnio moją tylną część ciała o którą się teraz panicznie martwię (patrz 2 akapity wyżej ) wozi i gościny w swoich progach nie odmawia, niechaj się jemu i jego dwóm dziąszkom wiedzie jak najlepiej
Oby więcej, oby częściej!
Prawdziwą porażką jest nie przegrać, lecz w ogóle nie podjąć walki.
- Michal N
- Gadu Gadu: 9361862
- Tytuł użytkownika: Metyl Podgrzybek
Powiem tak, fajnie było, choć to nie ludzie - to wilcy
Połowa do lasu poszła z nabitą bronią i trzeba się było mieć na baczności
Żarcie było pyszne, pogoda dopisała, ale kłody jak zwykle twarde i bez oparcia.
No i pierwszy raz w życiu widziałem "Żarozjada" - niesamowity to zwierz z gatunku Szwedus Abugarcius odmiana Kukurydzus Żarozjadus
Połowa do lasu poszła z nabitą bronią i trzeba się było mieć na baczności
Żarcie było pyszne, pogoda dopisała, ale kłody jak zwykle twarde i bez oparcia.
No i pierwszy raz w życiu widziałem "Żarozjada" - niesamowity to zwierz z gatunku Szwedus Abugarcius odmiana Kukurydzus Żarozjadus
Takie opowieści to tylko ciemną nocą przy ogniskupuchalsw pisze:Przy okazji, poproszę, aby MichałN dokładnie opisał swoją metodę tresowania szerszeni, dzieląc się w ten sposób tą tajemną wiedzą z Forumowiczami
- Kopek
- Tytuł użytkownika: TRAMPek łikendowy
hahahahhahah oplułem monitorMarshall pisze:Hasło oraz Konkluzja poimprezowa: Nie rób z siebie pi[...]dy, pij wrzątek!
Parę okoliczności skłoniło mnie do pozostania jednak w domu. Do zobaczenia następnym razem.
"Czasem- i mówię to zupełnie szczerze - żal mi, że nie wychowano mnie jak włóczęgi. Nie związanego z żadnym miejscem, obowiązkami i ludźmi.
www.kopsegrob.blogspot.com
www.kopsegrob.blogspot.com
- Marshall
Re: Bytowanie ludzkie - dziki najazd na łódzkie.
Grigor pisze: Dziadeczku, jam jest młodzież wychowana, starszym ludziom do pomocy skora (...)
To mi Młody dojepowiedział.
Hehhee... Nasza szkoła...