cześć
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
- Qasz
- Gadu Gadu: 1987028
- Tytuł użytkownika: Tata psychopata
morsem, na forum morsem!... w sumie też pasuje w surfifalu
Witaj.
Witaj.
Lotus Turbo Challenge II
Don't Fak-up, Pack-up and Let's go!
Don't Fak-up, Pack-up and Let's go!
Dziękuję za powitanie.
Tak po prawdzie nie wiem czy mam wiele do powiedzenia, raczej nic poza tym co tutaj widziałem a widziałem więcej niż wiem. Jestem tu raczej żeby poszerzyć swoją wiedzę. Sam zajmuję się trochę (na ile mi czas i rodzina pozwala) robieniem różnych eksperymentów "puszczańskich".
Przepraszam Polsko (za błędy ortograficzne).
Tak po prawdzie nie wiem czy mam wiele do powiedzenia, raczej nic poza tym co tutaj widziałem a widziałem więcej niż wiem. Jestem tu raczej żeby poszerzyć swoją wiedzę. Sam zajmuję się trochę (na ile mi czas i rodzina pozwala) robieniem różnych eksperymentów "puszczańskich".
Przepraszam Polsko (za błędy ortograficzne).
Ostatnio zmieniony 19 lis 2013, 13:55 przez Danko, łącznie zmieniany 2 razy.
- Abscessus Perianalis
- Gadu Gadu: 1505060
- Tytuł użytkownika: Dziki Dzik
Tylko żonie nie mów o eksperymentach "puszczańskich", lepiej użyć innego słowa - mogłaby źle zrozumieć...
Popraw sobie słowo 'poszerzyć' proszę. [opcję edytuj masz w prawym górnym rogu posta]
Witamy na forum
Popraw sobie słowo 'poszerzyć' proszę. [opcję edytuj masz w prawym górnym rogu posta]
Witamy na forum
"Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz."
"Pokonał ich swoją siłą, poraził skrzeniem, oślepił światłem, ogłuszył rykiem, padł na nich strachem, zmógł mocą po stokroć większą niż ich pospólna siła."
Forumowa Facebookowa Grupa Szturmowa: http://www.facebook.com/groups/160111940703089/
"Pokonał ich swoją siłą, poraził skrzeniem, oślepił światłem, ogłuszył rykiem, padł na nich strachem, zmógł mocą po stokroć większą niż ich pospólna siła."
Forumowa Facebookowa Grupa Szturmowa: http://www.facebook.com/groups/160111940703089/
- Tanto
- Administrator
- Gadu Gadu: 1743064
Kiedyś myślałem podobnie, ale jak zrozumiałem ile tracę dlatego że komuś innemu się nie chce, to zmieniłem podejście. Nie tam żebym cię buntował, ale rodzina da sobie radę jak raz na jakiś czas nie będzie cię w domuDanko pisze:Dla tego zostało mi....
Można też zaproponować kompromis - jeden weekend (no niech będzie dwa) spędzacie tak jak chcą kobiety, a następny tak jak ty wymyślisz.
"...wszystkie koty z pyszczkami, które wyglądają, jakby ktoś wkręcił je w imadło, a potem wielokrotnie walił młotkiem owiniętym skarpetą, są Prawdziwmi kotami."